Voorbeschouwing Grand Prix van Mexico

formula 1Na enkele spannende races in Azië en Amerika strijkt het Formule 1-circus dit weekend neer in Mexico. Onze landgenoot Verstappen liet de laatste weken zien weer helemaal terug te zijn en het zal spannend zijn om te zien wat hij in Mexico kan. Daarnaast is dit natuurlijk een thuiswedstrijd voor Sergio Perez van Force India, maar bovendien is het de race waar Lewis Hamilton zijn vierde wereldtitel kan veiligstellen. In dit artikel lees je meer over de Grand Prix van Mexico die zondag 29 oktober om 20:00 uur van start gaat. Ook vertellen we meer over het plaatsen van live weddenschappen Formule 1.

Verstappen en Red Bull hebben het eindelijk op de rit

Een dramatisch seizoen dreigde dit jaar voor Max Verstappen. Na negen races was de jonge Nederlander maar liefst vijf keer uitgevallen door botsingen of problemen met de motor. Ook daarna ging het nog mis in België en Singapore. In Maleisië liet hij echter zien definitief terug te zijn aan de top door voor de tweede keer in zijn loopbaan een Grand Prix te winnen. De auto van Red Bull was aan het begin van het jaar traag en onbetrouwbaar, maar inmiddels kan de wagen zich qua race pace meten met Mercedes en Ferrari. Na de overwinning in Maleisië volgden een tweede plaats in Japan en afgelopen week een vierde stek in Amerika. Hier had Verstappen echter derde moeten worden, maar de wedstrijdleiding besliste dat een tijdstraf van vijf seconden voor zijn spectaculaire inhaalactie op zijn plaats was. In Mexico kan Verstappen zeker weer voor het podium gaan en hopelijk veel mooie manoeuvres laten zien. Het plaatsen van live weddenschappen Formule 1 is mede door de recente prestaties van de Nederlander zeker een aanrader!

Hamilton kan de wereldtitel pakken

Lewis Hamilton had dit seizoen tot voorkort geduchte concurrentie van Sebastian Vettel. De Duitser van Ferrari is echter de laatste races weggezakt. Hamilton staat daardoor maar liefst 66 punten voor. Aangezien Vettel in de resterende drie races, indien hij alles wint, nog maximaal 75 punten kan pakken, is een vijfde plek in Mexico voor Hamilton al genoeg om de titel te pakken. Het kan hem dus eigenlijk niet meer ontgaan. Sterker nog: gezien zijn overmacht deze tweede seizoenshelft is de kans groot dat Hamilton ook in Mexico wint. Bij de laatste acht Grand Prix-wedstrijden stond Hamilton namelijk zes keer op de hoogste trede. Naast de twee topfavorieten is het ook goed om te letten op Räikkönen en Bottas doen. Dit seizoen spelen ze tweede viool bij hun teams, maar nu de strijd om de wereldtitel wel zo’n beetje beslist is kunnen ze beiden voor hun eigen kansen gaan.

Live weddenschappen Formule 1

f1 autoNaast het vooraf inzetten op een winnaar kun je er ook voor kiezen om live te gokken op Formule 1. Dit kan bij diverse online bookmakers zeer eenvoudig. Je kunt vaak zelfs een live stream aanklikken zodat je de wedstrijd direct kunt volgen. Bij het live gokken krijg je steeds nieuwe opties om in te zetten, omdat de weddenschappen Formule 1 aan de hand van het verloop van de wedstrijd worden aangepast. Hierdoor is het tot de laatste minuut spannend. Als je op het juist moment inzet kun je bovendien veel geld winnen, want ook de quoteringen worden steeds aangepast. Gebruik dus slim je race inzicht om leuke winsten te behalen met het live gokken op Formule 1!

Wil je graag nog meer te weten komen over Formule 1, neem dan zeker een kijkje op formule1nederland  waar nog meer informatie te vinden is.

October 27, 2017 Door : Posted in nieuws No Comments

Comments are closed.