Live wedden op sporten

Naast het vooraf wedden op de uitslagen van sportwedstrijden is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor live wedden op diverse sporten. Er zijn veel online bookmakers’s waar dit kan en waar het eenvoudig is om te begrijpen hoe het allemaal werkt. Het is namelijk zo dat er bijna oneindig veel opties zijn als het gaat om live wedden op sporten. Dit komt omdat er, in tegenstelling tot bij vooraf wedden, steeds nieuwe opties bijkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wedden op welke van de twee teams als eerst een doelpunt gaat maken bij een voetbalwedstrijd. Ook kun je bij een sport als tennis inzetten op wie de volgende set pakt of welke van de spelers als eerste een break om de oren krijgt. Je kan je wel voorstellen dat er op deze manier veel te wedden en dus te winnen valt!

Naast dat het een leuke zakcent op kan leveren is live wedden ook populair omdat het de wedstrijdspanning aanzienlijk zal verhogen. Je zit namelijk niet alleen meer te kijken hoe de wedstrijd zich gaat ontwikkelen en wie gaat winnen, maar kan daarnaast leuke weddenschappen afsluiten waardoor het nog spannender zal worden om te kijken. Op deze manier kan live wedden op diverse sporten werkelijk elke wedstrijd nagelbijtend spannend maken, zelf als je misschien niet zoveel hebt met de sporters of teams die op dat moment bezig zijn.

Live Streams

Ben je op zoek naar live streams? Zoek dan niet verder. Wij hebben een website gevonden die bijna elke live stream aanbiedt via een bookmaker. Zij hebben elke live stream op een rijtje, maar focussen voornamelijk op voetbal:

 • Live Streams Premier League
 • Live Streams Bundesliga
 • Live Streams La Liga Santander
 • Live Streams Serie A
 • Live Streams overige sporten

Hoe kun je live wedden op diverse sporten?

Het handige van live wedden is dat het op elk moment van de wedstrijd kan en dat je ook tussendoor je winst kan laten uitbetalen. Er zijn wat stappen die je moet volgen als je dit wilt doen. Stap één als je live wilt gokken is een goede site opzoeken.
Deze sites bieden namelijk niet alleen veel opties en goede odds (oftwel quoteringen) maar hebben daarnaast nog leuke extra’s voor hun klanten. Als je een account aanmaakt op één van deze sites, of natuurlijk op alle drie, dan kun je leuke bonussen verwachten. Vaak krijg je extra tegoed als je geld op je account stort en daarom is het extra voordelig om voor deze sites te kiezen. Als je eenmaal een account hebt kun je op diverse manieren geld storten op je account. Hier kun je meer over lezen op de pagina ‘stortingsmogelijkheden live sport wedden’.

Als je eenmaal voldoende geld op je account hebt gezet kan het plezier beginnen. Bij diverse sites kun je gratis een live stream vinden als je geld in wilt zetten op een bepaalde wedstrijd. Zet deze stream aan en bekijk de opties die je hebt om je geld te vermenigvuldigen. Ook zijn er vaak live statistieken te vinden die je kunt gebruiken bij het inschatten van de mogelijke weddenschappen die je af kunt sluiten. Het leuke aan live wedden is dat er steeds nieuwe weddenschappen bij komen en dat de quoteringen ook vaak veranderen. Op alle momenten tijdens de wedstrijd kun je dus nieuwe weddenschappen afsluiten en op die manier mogelijk veel geld verdienen. Als je veel kennis hebt van een sport en bijvoorbeeld ziet dat iemand niet zo goed in de wedstrijd zit dan kun je hier je voordeel mee doen en leuke bedragen winnen. Pak simpelweg je tablet, smartphone of laptop erbij en sluit de weddenschappen af waar jij van denkt dat je ze kan winnen. Geniet op die manier niet alleen van de wedstrijd zelf maar ook van de spanning die het live wedden op sporten je kan bieden.

Op wat voor sporten kun je live wedden?

Een van de leuke aspecten aan live wedden is dat het op veel verschillende sporten kan. Daarom is het ook eigenlijk altijd wel mogelijk om een weddenschap af te sluiten en een leuke wedstrijd te kijken. Live wedden op basketbal kan bijvoorbeeld ’s nachts heel goed omdat dan vaak de wedstrijden in Amerika in de NBA plaatsvinden. Ook live wedden op golf is heel vaak mogelijk omdat de toernooien lang duren en daarom veel opties kunnen bieden. Uiteraard is live wedden op voetbal ook heel vaak mogelijk omdat er simpelweg heel veel verschillende competities zijn waar je op kunt wedden en er bijna altijd wel ergens op de wereld een leuk potje bezig is. Live wedden op tennis is traditioneel ook populair omdat het een sport is die snel gaat en daardoor continu nieuwe weddenschappen kan bieden.

Ook het live wedden op darten is sterk in opkomst. Natuurlijk gesteund door het succes van Nederlandse toppers als Van Gerwen en Van Barneveld die bijna elke week wel ergens een potje gooien tegen andere bekende spelers. Met een voor Nederland relatief zeer succesvolle Giro d’Italia achter de rug kan het niet anders dat de Tour de France ook een groot spektakel op gaat leveren. Kies voor het live wedden op wielrennen als je hier veel verstand van hebt of als je het gewoon extra leuk voor jezelf wilt maken. Uiteraard kun je bij dit soort grote evenementen ook vooraf leuke weddenschappen afsluiten. Heb je nu al een vermoeden dat Froome, Contador of juist Quintana gaat winnen? Zet er een leuk bedrag op in en wie weet kun je na afloop van deze grote wielerronde een fraai bedrag bijschrijven.

De voordelen van live wedden op sporten

Om het nog even extra duidelijk te maken staan hier de voordelen die het live wedden op diverse sporten, zoals tennis, wielrennen, boksen, golf en voetbal, je bieden:

 • Je kan praktisch altijd wedden als je een smartphone, tablet of laptop bij de hand hebt
 • Kijk naar een live stream en zet direct in
 • Steeds nieuwe weddenschappen en nieuwe odds
 • Extra veel spanning en plezier
 • Het kan je een leuk bedrag opleveren
 • Je krijgt je geld direct bijgeschreven op je account

Zoals je kunt zien kleven er veel voordelen aan het live wedden op diverse sporten. Met een drukke sportzomer voor de deur met topevenementen zoals het EK, de Olympische Spelen en de Tour de France zijn er opties te over. Kies voor de sport waar jij veel verstand van hebt en waar je graag naar kijkt en maak het voor jezelf extra spannend! Bekijk bijvoorbeeld eens de sites van verschillende online casino’s en hopelijk kun je hier een mooi bedrag bij elkaar spelen.