Stortingsmogelijkheden Live Sport Wedden

Op de homepage geven we het al aan: je hebt geld nodig om online sportweddenschappen te kunnen plaatsen. Dit verandert vanzelfsprekend niet op het moment dat je live weddenschappen gaat plaatsen op sport. Nog steeds blijft het noodzakelijk om geld over te maken naar je speelrekening en pas nadat je dit hebt gedaan, kun je daadwerkelijk online live weddenschappen gaan plaatsen. Op dat moment geldt overduidelijk: let the games begin! Deze pagina van livesportwedden.nl biedt je gratis en voor niets een overzicht van de meeste gebruikte en vaakst geaccepteerde stortingsmogelijkheden. Zo maak je direct een goede start op het moment dat je een storting wilt gaan maken en kun je zien of één van de door ons genoemde mogelijkheden bij jou past.

Storten met je credit card voor een online sportweddenschap

De eerste stortingmogelijkheid voor live wedden op sport, die wordt ondersteund door een groot aantal verschillende aanbieders van live weddenschappen, is de creditcard. Met behulp van een creditcard, kun jij snel en relatief eenvoudig geld overschrijven naar je speelrekening. Nadat je een account hebt geopend, ga je naar de functie van de website die het overschrijven van geld mogelijk maakt. Hier selecteer je de optie ‘creditcard’. Bij de meeste aanbieders moet je nu eerst een nieuwe creditcard registreren. Dit duurt ongeveer 2 minuten en is derhalve relatief snel geregeld. Maak een storting door de geregistreerde creditcard te kiezen en daarna een bedrag in te voeren. Het geld staat dan binnen 1 minuut op je speelrekening.

Hoe kun je geld overmaken voor Live Wedden op Sport

Een andere stortingsmogelijkheid is de zogenaamde e-wallet. Een e-wallet is het best te omschrijven als een elektronische portemonnee. Deze e-wallet vul je met behulp van een bankoverschrijving of een creditcard storting. Afhankelijk van je keuze, duurt dit overschrijven 5 werkdagen tot 5 minuten. Als er geld in je e-wallet zit, kun je dit gebruiken om online aankopen te doen, maar ook om online geld over te boeken naar een speelrekening bij een aanbieder van live sportweddenschappen. De winst die je maakt met online weddenschappen op live sport, kun je daarna weer overboeken naar je e-wallet.

IDeal Live Online Sport Weddenschappen

De laatste methode, die we je echt niet kunnen onthouden, is iDeal. iDeal is een gezamenlijk product van de grootste Nederlandse banken, waaronder de Rabobank, ING en ABN AMRO. Met behulp van iDeal kun jij, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen, met je normale gegevens van internet bankieren geld overschrijven naar je speelrekening. Je hoeft hiervoor slechts één ding te doen: iDeal selecteren als stortingsmogelijkheid. Je voert daarna een bedrag in en wordt automatisch meegenomen naar de normale pagina’s waarop je ook terecht komt als je een overschrijving wilt maken met internet bankieren. Een kind kan de was doen.

Live Online Sport Weddenschappen:

Kort gezegd: er is dus een aantal mogelijkheden om geld over te schrijven naar je speelrekening:

  • Een transactie met een creditcard wordt snel afgehandeld. Je kunt vrijwel direct wedden op live sport. Een nadeel is dat je gegevens soms slechts beschermd zijn.
  • Ook een transactie met een e-wallet gaat snel. Het enige nadeel is dat je twee handelingen uitvoert: je moet namelijk eerst geld overschrijven naar je e-wallet.
  • iDeal is optimaal voor Nederlandse klanten. Geen geregistreerde gegevens en een vertrouwde afhandeling. Het geld is direct van je rekening en op de speelrekening bijgeschreven.
  • Je kunt ook met een traditionele bankoverschrijving geld overboeken. Dit is echter niet aan te raden: het duurt langer dan noodzakelijk.