Live Wedden op Darten

Darten heeft het imago van een cafésport. Nu is dat op zich niet zo erg, maar het verhaal gaat dat je voor darten helemaal niet fit hoeft te zijn. Het is eigenlijk niet nodig om afgetraind en fit aan de start van een wedstrijd te verschijnen. Niets is minder waar. Waarschijnlijk is darten één van de sporten waar je per speler de meeste manuren aan training in gestoken moet hebben. Duizenden uren van pijltjes gooien, oefenen, trainen en het juiste gevoel van richting afstemmen met het bord en de plaats waar je staat. Deze uren en uren training komen tot een hoogtepunt op het moment dat een darter voor een zaal met duizenden toeschouwers zijn pijltjes moet gooien.

Hoe kun je live wedden op darten?

Als darter is er niets mooier om wedstrijden te gooien tegen andere, goede darters. Voor liefhebbers van darten is er niets mooier dan te wedden op de uitkomsten van wedstrijden. Nog beter is dat het sinds kort mogelijk is om live te wedden op dartswedstrijden. Je kunt dus nu tijdens een dartswedstrijd directe weddenschappen plaatsen op de darter waarvan jij denkt dat hij de wedstrijd winnend af gaat sluiten. Omdat de quoteringen veranderen tijdens de wedstrijd en worden gebaseerd op het wedstrijdverloop, is het mogelijk om live en direct je weddenschap te plaatsen op het moment dat je een quotering ziet die de moeite waard is.

Assortiment live wedden voor darten

Het assortiment van live weddenschappen op darten, is zeer uitgebreid. Naast het wedden op de uitkomst van de wedstrijd, is het ook mogelijk om weddenschappen te plaatsen op de winnaar van de volgende set. Omdat een dartswedstrijd uit een aantal sets bestaat, betekent dit dat je per wedstrijd waarschijnlijk een keer of zes, zeven, een weddenschap kunt plaatsen op die betreffende wedstrijd. Ook hier worden de quoteringen weer aangepast aan het wedstrijdbeeld en bepalen de bookmakers welke optie er op welk moment voor jou beschikbaar is. Live wedden op darten is dus niet alleen live wedden op de uitkomsten van dartswedstrijden, maar ook live wedden op welke darter de volgende set gaat winnen.
En ook dat is niet alles. Je kunt wedden op hoeveel worpen er nodig zijn om de volgende leg winnen af te sluiten. Zijn dit er 10 of 11? Dan kun je een mooie quotering tegemoet zijn. Natuurlijk kun je ook inzetten op de befaamde ‘180’. Denk jij dat deze in de volgende set of leg snel gegooid wordt? Dan kun je live wedden op dit magische nummer en bekijken hoe jouw lievelingsdarter er het vanaf gaat brengen. Live wedden op darten is dus niet alleen spannend, het is ook nog eens zeer uitgebreid.

Live Online Dart Weddenschappen:

De volgende redenen maken het live wedden op darten zo leuk:

  • De quoteringen veranderen om de haverklap. Dit maakt het extra spannend om de juiste weddenschap er tussen uit te pikken.
  • Omdat een dartswedstrijd uit vele verschillende onderdelen bestaat, is het mogelijk om je weddenschappen zo te plaatsen dat je altijd kunt profiteren van de vorm van jouw favoriete speler.
  • Weddenschappen op live darten worden vaak direct uitbetaald en maken het mogelijk om direct verder te spelen met je winst.
  • Er zijn veel dartstoernooien en jij kunt dus altijd wel ergens live wedden op darten.
  • Live weddenschappen zijn bij de meeste aanbieders steeds belangrijker aan het worden en dit geldt in het bijzonder voor live weddenschappen op darten.