Live wedden op tennis

Tennis is de sport waar absolute helden opstaan. Doordat de sport volledig individueel is, vallen prestaties van personen nog meer op dan in andere sporten. Legendarische wedstrijden, fantastische tennissers en spelers die vol overgave hun wedstrijden afwerken. Dit alles volgens knock-out systemen waarbij twee punten al kunnen betekenen dat jij de volgende ronde misloopt en dus geen aanspraak kan maken op het riante prijzengeld dat bij vrijwel ieder toernooi voor mensen klaar ligt. Tennis is dus een sport vol spanning, vol sensatie en dat niet alleen. Je kunt nu ook live wedden op tennis. Het plaatsen van live weddenschappen op tennis is zeer eenvoudig en op deze pagina leggen we je kort de meest voorkomende opties voor.

Hoe kun je online wedden op tennis?

De standaardweddenschap die je kunt plaatsen wanneer je live gaat wedden op tennis, is de weddenschap welke speler de wedstrijd winnend af gaat sluiten. Omdat er geen gelijkspel mogelijk is in het tennis, kun je alleen live wedden op de winnaar van de tenniswedstrijd. Aan het begin van de wedstrijd zijn er voor beide spelers quoteringen vastgesteld en kun je alvast je eerste weddenschap plaatsen op jouw favoriet. Tijdens de wedstrijd worden de quoteringen aangepast. Wanneer je live aan het wedden bent, is het dus zaak om te wachten op het juiste moment waarop je de weddenschap kunt plaatsen. Een speler die vooraf als grote kanshebber wordt aangeduid, maar tijdens de wedstrijd door het ijs dreigt te zakken, heeft tijdens live wedden een hogere quotering.

Meer mogelijkheden voor online wedden op tennis

Live wedden op tennis Live wedden op tennis betekent niet dat je alleen maar kan wedden op de uitkomst van de tenniswedstrijd. Er is nog veel meer mogelijk. Zo kun je een weddenschap plaatsen op de winnaar van de volgende game. Hier is de speler die de opslag heeft natuurlijk zwaar favoriet, maar wanneer deze speler al vaak zijn opslag verloren heeft, dan is het misschien verstandiger om in te zetten op de speler die tegenover de tennisser staat die aan opslag is. Je kunt ook inzetten op de precieze score van een game. Wanneer jij denkt dat degene die aan opslag is geen enkel punt tegen gaat krijgen, dan kun je vaak een mooie quotering verwachten. Ook in dit geval worden de quoteringen weer regelmatig aangepast.
Een andere mogelijkheid is het live wedden op de winnaar van de set. Bij een 3-3 stand zijn er hele andere quoteringen voor bepaalde spelers te vinden dan bij een 4-1 tussenstand. Zo kun je precies bepalen wanneer je inzet op spelers en je weddenschappen precies aanpassen aan het wedstrijdbeeld. Wedden op tenniswedstrijden is live dus veel spannender dan enkel inzetten vooraf. Omdat het tennis juist een sport is van grote verassingen, biedt het live wedden op tennis je veel mooie kansen op extra hoge quoteringen.

Live Online Tennis Weddenschappen:

Live wedden op tennis is dus niet zo maar spannend:

  • Veel verassingen in tenniswedstrijden, jij kunt hier live een graantje van meepikken.
  • Kansen te over om mooie weddenschappen te plaatsen.
  • Meeveranderende quoteringen, zowel per game als per set en wedstrijd.
  • Snelle uitbetaling van je winsten en de mogelijkheid om dit geld direct weer in te zetten.
  • Groot aanbod: er wordt altijd wel ergens getennist en misschien komt jouw favoriete tennisser vandaag nog wel in actie.